Reklám Animáció | Több nyelvű animációs reklámfilm gyártás

Több nyelvű animációs reklámfilm gyártás

Nem is tudom, melyik volt a legnehezebb animációs reklámfilm-projekt az elmúlt évek során. De az biztos, hogy a Lapidaris infografikus animáció 10 nyelven való elkészítése benne van a top 5-ben.


De mi is a Lapidaris, és miért volt szükség többnyelvű animációra?


A Lapidaris kő egy magyar fejlesztésű, innovatív találmány. Egy emlékkő, ami a szeretteink sírjára helyezhető, és a beépített NFC chipnek köszönhetően egy érintéssel megnézhetjük az elhunyt digitális emlékoldalát.


Ez ugyan egyszerűen hangzik, de ennél jóval összetettebb projektről van szó.  Az erről szóló, magyar nyelvű bemutatót, itt tudjátok megnézni:És itt még nincs vége!


A Lapidaris ugyanis hatalmas sikert aratott, így gyorsan elindult a nemzetközi terjeszkedés is. Éppen ezért a magyar nyelvű animáció után szinte rögtön szükség volt egy angol nyelvű változatra is.Mondanom sem kell, hogy utána nem volt megállás. Sorban jöttek az olasz, a francia, a szlovák, a lengyel, az orosz, a japán, a koreai és a szerb nyelvű animációk is. 

Szerencsére minden animációs reklámfilmhez tökéletes szinkronszínészt találtunk, viszont az animáció készítés nem kis feladat volt (főleg a japán- és a koreai nyelvű változat). De úgy gondolom, a végeredmény magáért beszél. Nézzétek meg:
Orosz nyelvű animáció:


A többi nyelvet pedig a Lapidaris saját Youtube csatornáján tudjátok megnézni ide kattintva.