Reklám Animáció | Online grafika készítés

Online grafika készítés

Néha egy kép többet mond ezer szónál. Az online grafikák nem csupán egyedivé, “szexivé” teszik a marketinged, de segítenek a céges arculatod kialakításában vagy egy reklámkampány során is.


Nem mindenki Photoshop-zseni...

Így igaz. Nem mindenki ért a komolyabb képszerkesztőkhöz, ilyen esetekben pedig jó, ha profik segítségét kéred.


Manapság a legtöbb Facebook-hirdetéshez, kampányhoz, bannerhez, Instagram-poszthoz vagy épp Google Ads Display hirdetéshez is szükséged lehet grafikára. Ezek hangsúlyossá teszik a kampányt és jelentősen hozzátesznek az arculatodhoz is - már amennyiben jól készítik el őket.

Weboldal és arculat

Az első benyomás mindig fontos. Gondolj bele, hogy mit gondol a partnered, ha egy randevún szakadt nadrágban és mustár foltos pólóban jelensz meg. Egy weboldal esetében ugyanez a helyzet.


Egy jó dizájn bizalmat ébreszt az emberben, és hitelessé teszi a weboldaladat. Ráadásul a látogatók szívesebben töltenek több időt egy olyan oldalon, ami esztétikus. Képzeld el hogy te, látogatóként, szívesen vásárolnál-e olyan oldalon, amivel láthatóan évek (ne adj’ isten akár egy évtized) óta nem foglalkoztak. 

Segítség a tartalommarketingben

A vizuális és szöveges kommunikáció talán még sohasem volt olyan fontos, mint manapság. 


A szélessávú netnek köszönhetően minden villámgyorsan elérhető, a látogatók pedig a tizedmásodperc törtrésze alatt hozzák meg a döntéseiket. Éppen ezért meg kell őket fognod. 


Ugyanakkor az is lényeges, hogy ötletes, kreatív tartalmat hozz létre. Ha olvastál már olyan - blogot, amelyben ízléses vektorgrafikák, diagramok és infografikák voltak, akkor biztosan érezted a minőségbeli különbséget egy hagyományos tartalommal szemben.


Mi többek között azért vagyunk, hogy ezeket az ötleteket megvalósítsuk, és hatékonyabbá tegyük a marketinged. Így, ha erre lenne szükséged, keress minket bizalommal!