SIKERES MARKETING KAMPÁNY 2017-BEN

Itt az esély, hogy sikeresebb legyen a céged.

sikeres-marketing-kampány-2017

Marketing témájú cikkünk 1. részében megmutatjuk, hogy hogyan hirdess 2017-ben eredményesen.

Az emberek egyre kevésbé szeretnek olvasni. Az utóbbi években a videó hirdetések népszerűsége fejlődött a leggyorsabban, főleg a Youtube-on, de a Facebook is előszeretettel erőlteti, hogy videóval érdemes hirdetni. Ma már a Youtube az új TV reklám. A Youtube-on való hirdetés célzottan alkalmazható Google Adwordson keresztül, hiszen meghatározható a nem, korosztály, tartózkodási hely és az érdeklődési kör, így eredményesen hirdethetünk a nekünk megfelelő embereknek.

A hab a tortán, hogy ez az egyik legolcsóbb hirdetési forma. A legtöbb kisvállalkozás számára komoly feladat bekerülni az interneten az emberek látókörébe és felhívni magukra a figyelmet kis marketing költségből. Egy TV reklámidő gyakorlatilag megfizethetetlen nekik. A Youtube-on egy videómegtekintés körülbelül 2-8 Ft-ba kerül és, csak akkor kell fizetni, ha a videót végignézték vagy, ha többet néztek belőle, mint 30 másodperc. Így 2017-ben az egyik leghatékonyabb marketing eszköz lesz a vállalkozások számára. Azt meg ugye mondanunk se kell, hogy biztos mindenkinek van a fejében olyan Youtube reklám amit megjegyzett, vagy azért mert jó volt vagy éppen azért mert olyan rossz. Azért a célzási beállításokkal érdemes óvatosan bánni, hogy egy embernek egy nap, maximum egyszer jelenjen meg a videó, nehogy a végén túlzásba essünk és negatív visszhangot érjen el.

Ma már a Youtube az új TV reklám.

Összefoglalva. Miért érdemes videóval hirdetni?

 • - Gyorsan közölhetsz nagy mennyiségű információt.
 • - Egy profi reklámmal a szolgáltatásodat könnyű elmagyarázni, az könnyen befogadható és emészthető.
 • - Akár 1 perc alatt meggyőzheted vele az új ügyfeleket.
 • Miért érdemes a Youtube-on hirdetni?

 • - Hatékony. 2017-ben az egyik leghatékonyabb marketing módszer.
 • - Nagyon olcsó. Átlag 2-8 Ft/videó megtekintés.
 • - Nagyon pontosan határozható meg a célközönség.
 • - Könnyen mérhető és nyomonkövethető.
 • - Mindenki számára elérhető.

  Tudtad, hogy a látogatók 70%-a kevesebb, mint 1 percet tölt a weboldaladon? Csupán ennyi időd van meggyőzni, hogy téged válasszanak. Mi a megoldás? Egy professzionális reklám animáció.

 • Ha szeretnél egy jól működő, profi marketing eszközt, akkor bízd ránk a lebonyolítását.

  A Reklám Animáció megoldást kínál, hiszen az általunk készített animációk:

  • - hatékonyan mutatják be a terméked vagy szolgáltatásod
  • - a weboldaladra lépőket meggyőzik, hogy téged válasszanak
  • - akár 60%-kal is növelhetik a konverzió arányát
  • - a Youtube-on való hirdetéssel új ügyfeleket szerezhetsz
  • - segítségükkel profi megjelenést adhatsz a vállalkozásodnak
  • - egy professzionális online és offline marketing eszközt kapsz tőlünk.

  ma már a youtube az új tv reklám

  Tudtad, hogy a látogatók 70%-a kevesebb, mint 1 percet tölt a weboldaladon?

  Csupán ennyi időd van meggyőzni őket, hogy téged válasszanak. De egy reklámanimációval ennyi idő is elég. ;) Ha szeretnél egy jól működő, profi marketing eszközt, akkor bízd ránk a lebonyolítását.

  Az általunk készített animációk:

  1. Hatékonyan mutatják be a terméked vagy szolgáltatásod és a weboldaladra lépőket meggyőzik, hogy téged válasszanak. pipa-ikon-reklám-animáció

  2. A Youtube-on való hirdetéssel új ügyfeleket szerezhetsz és akár 60%-kal is növelhetik a konverzió arányát. pipa-ikon-reklám-animáció

  3. Segítségükkel profi megjelenést adhatsz a vállalkozásodnak és egy professzionális online és offline marketing eszközt kapsz tőlünk. pipa-ikon-reklám-animáció

  KÉRJ ÁRAJÁNLATOT MOST ÉS ELŐZD MEG A VERSENYTÁRSAIDAT!

  Az utóbbi években a videó hirdetések népszerűsége fejlődött a leggyorsabban. Ma már a Youtube az új TV reklám. A Reklám Animációnál a legegyszerűbb 2D-s logó animációktól kezdve, a legbonyolultabb 3D-s modellekig bármilyen animációt elkészítünk, kreatív designnal és vizuális effektekkel.

  FEL