Az utóbbi években a videó hirdetések népszerűsége fejlődött a leggyorsabban. A Reklám Animációnál az egyszerűbb 2D-s logó animációktól kezdve, a bonyolultabb 3D-s modellekig, bármilyen animációt elkészítünk, kreatív designnal és egyedi karakterekkel.

Ma már a Youtube az új TV reklám.

ma már a youtube az új tv reklám

Tudtad, hogy a látogatók 70%-a kevesebb, mint 1 percet tölt a weboldaladon?

Csupán ennyi időd van meggyőzni őket, hogy téged válasszanak. De egy reklámanimációval ennyi idő is elég. ;) Ha szeretnél egy jól működő, profi marketing eszközt, akkor bízd ránk a lebonyolítását.

Az általunk készített animációk:

1. Hatékonyan mutatják be a terméked vagy szolgáltatásod és a weboldaladra lépőket meggyőzik, hogy téged válasszanak. pipa-ikon-reklám-animáció

2. A Youtube-on való hirdetéssel új ügyfeleket szerezhetsz és akár 60%-kal is növelhetik a konverzió arányát. pipa-ikon-reklám-animáció

3. Segítségükkel profi megjelenést adhatsz a vállalkozásodnak és egy professzionális online és offline marketing eszközt kapsz tőlünk. pipa-ikon-reklám-animáció

ma már a youtube az új tv reklám

01

Ajánlatkérés

Kérj árajánlatot és írd le az elképzeléseidet. Megbeszéljük az animáció részleteit, rögzitjük a határidőket és elkezdjük a munkát. Elég az ajánlatkérésnél leírni, hogy milyen terméket, szolgáltatást, stb. szeretnél bemutatni és mi kitaláljuk a teljes animációt, amiből egy vázlatos forgatókönyvet készítünk. Persze konkrét elképzelés/brief esetén is tudunk dolgozni. Jelenleg az elégedettségi mutatónk 100%-os. :)

02

Animáció készítés

Elkezdjük az animáció készítést a kapott ötletek alapján. Megtervezzük az egyedi karaktereket, megrajzoljuk a háttereket és a designt. Elkészítettjük a szinkront, kiválasztjuk a megfelelő zenét, kirendereljük a jeleneteket, kreatív vizuális effektekkel összevágjuk az animációt és elkészítjük az első verziót.

03

Módosítás lehetőség

Megmutatjuk az elkészült animációt. Minden árajánlat tartalmaz egy egyszeri módosítási lehetőséget ingyen. A kapott visszajelzések alapján, ha szükséges módosítjuk az animációt, megvásároljuk a jogdíjmentes zenét és elkészítjük a végleges verziót.

04

Kész

Kész! Elégedetten szerzed az új ügyfeleket a kész animációval, ha kéred segítünk a Youtube hirdetés beállításaiban.

ma már a youtube az új tv reklám

pic

2D KARAKTER ANIMÁCIÓ

A legnépszerűbb animáció, amit a legtöbben kérnek tőlünk. Egyedi karakterek, kreatív és vicces kivitelezés, könnyen érthető tartalom.

pic

2D INFOGRAFIKUS ANIMÁCIÓ

A legkedvezőbb árú szolgáltatásunk. Ikonok, infografikák és egyszerű letisztult modern design.

pic

2D RAJZFILM ANIMÁCIÓ

A legstílusosabb animáció fajta. Tökéletes rövid történetekhez, de akár 2 órás mozit is készíthetünk.

pic

3D TERMÉK ANIMÁCIÓ

A legtökéletesebb választás egy termék részeinek és kinézetének bemutatására. Modern és designos.

pic

TV SPOT

A legjobb választás egy TV reklámhoz. Figyelemfelkeltő, könnyen érthető, rövid és pörgős.

pic

3D CÉGBEMUTATÓ

A leghasznosabb választás brandépítéshez vagy egy cég bemutatására. Általában technológia bemutató kisfilmek és imázsfilmeket készítünk így.

ma már a youtube az új tv reklám

3 extraszolgáltatás

Azért, hogy a legtökéletesebben kivitelezhessük az animációkat, az összes hozzá kapcsolódó szolgáltatást is mi készítjük el.

kreatív ötletek

Azért, hogy az animációk ne csak újabb szürke reklámok legyenek, ezért a készítésnél figyelembe vesszük a célközönséget és a felhasználási módot.

forgatókönyv

Az animációkhoz opcionális lehetőségként forgatókönyvet vagy akár képes forgatókönyvet(storyboardot) is rajzolunk, ha szükséges.

szinkron & zene

Az animációkhoz stílusban hozzá illő, jogdíjmentes Royalty Free zenét és profi stúdió szinkront is biztosítunk ismert szinkronszíneszekkel.

ma már a youtube az új tv reklám

A legelső kérdés amit megkérdeznek tőlünk, sajnos árat csak árajánlat kérés után, konkrét elképzelésre tudunk mondani, mivel minden animáció különböző. Az ár az animációk bonyolultságától függ. De az ajánlatkérés ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

A legfontosabb, hogy ismertesd a bemutatni kívánt terméket vagy szolgáltatást. Írd le, hogy milyen hosszúságú animációt szeretnél(TV-re szánt reklámok esetében 20-30 másodpercet, Youtube esetében 1-1,5 percet szoktunk javasolni). Fontos, hogy tudasd velünk, hol szeretnéd felhasználni az animációt (TV, mozi, Youtube, weboldal). Akarsz-e zenét vagy szinkront(hangalámondás, narráció) az animáció alá. Illetve, ha találsz olyan animációt, akár a mi portfóliónkba akár az interneten, amihez hasonlót szeretnél kapni, akkor nyugodtan küld el azt is, ezzel is felgyorsíthatod a munkát.

Az animációk elkészítési ideje a bonyolultságuktól és a leterheltségünktől függ. Egy egyszerű 2D-s 1 perces magyarázó animáció amiben egy karakter van általában 2-3 hét mire elkészül, így érdemes minél előbb ajánlatot kérni, hogy az esetleges módosításokra is legyen idő. Az elkészítési időt az árajánlat tartalmazni fogja.

Természetesen nem. Elég az ajánlatkérésnél leírni, hogy milyen terméket, szolgáltatást, stb. szeretnél bemutatni és mi kitaláljuk a teljes animációt. Persze, ha konkrét elképzelés van, akkor azt is megvalósítjuk. Jelenleg az elégedettségi mutatónk 100%-os. :)

Általában az ügyfelek konkrét elképzelésekkel keresnek meg minket, főleg a weboldalukra szeretnének animációt a termékük, szolgáltatásuk bemutatásához, az ügyfeleik meggyőzéséhez, de az elkészült animációt számtalan helyen fellehet használni. Egy reklámanimáció nem csupán egy dekoráció a weboldalon, hanem egy sokoldalú online és offline marketing eszköz. Amit mindenkinek javasolunk az a Youtube-on való reklámozás, mivel nagyon alacsony a költsége és többezer potenciális ügyfelet lehet vele elérni naponta. A Youtube az új TV reklám.

ma már a youtube az új tv reklám

KÉRJ AJÁNLATOT MOST ÉS ELŐZD MEG A VERSENYTÁRSAIDAT!

Az utóbbi években a videó hirdetések népszerűsége fejlődött a leggyorsabban. Ma már a Youtube az új TV reklám. A Reklám Animációnál a legegyszerűbb 2D-s logó animációktól kezdve, a legbonyolultabb 3D-s modellekig bármilyen animációt elkészítünk, kreatív designnal és vizuális effektekkel.

FEL